2010




Lina och stallet.


Evita
Mina små älsklingar<3 /Ms Stall Hills

Myskväll i stallet

~¨~Torsdag¨~¨
Blev ingen ridning idag för de snöade så sjukt mkt:/ tycker att det ska bli vår nu..!

Men blev en mysig rycktkväll me Lina o lite tricktränig:)

Tog ut Evita med för jag känner att hon behöver bli lite ompysslad:) Hon är en supergo häst o jättesöt! Det va sjukt va hon fäller bara..suck. men men hoppas den går bort fort:) skulle följa med Agnes till ridhuset så tog med Evita så hon fick komma ut lite!

ska börja gå med henne 30min/dag, då blir morfar glad:) fuderar på att ta hem båda hästarna nu när jag slutar skolan. men får se et kostar ju..

kommer bilder imorgon på Evita.




/Ms Stall Hills

Lina

Nu har jag ridit Lina måndag, tisdag och idag. Har ridit både i skoge och på konditionsbanan runt stallet.

Har haft henne på inspänningar en av dagarna, hon drar emot i början men sen blir hon bättre o slappnar av. Skritten funkar väldigt bra men när jag ska böja trava så höjer hon huvudet och nacken igen. Det possitiva med traven är att hon har fått en mycket lugnare trav så något är positivt iaf.

Idag övade jag mycket på halter, backa och igångsättningar.
Det gick superbra och mot slutet mjuknade hon riktigt bra.



/Ms

Träning i ridhuset.

Har inte hunnit rida Lina så mycket men idag gjorde jag de!

Tog upp henne till ridhuset för det regnade så mycket. Hade inspänningar på henne för att hjälpa henne att få ner huvudet och nacken, hon stretade emot i början men sen gick det bättre.

Traven va det stor skillnad i, iaf i tempot för ho travade på jättelugnt och inte alls de super heta som hon gjort innan det ända som inte va bra va att hon höjde huvudet.

slutade med att rida ut lite lugnt i skogen som belöning för att hon hade skött sig:)


Ridhjälp

Ska få lite träningshjälp av en tjej i stallet som heter Agnes, hon rider ett halvblod o dom är riktigt duktiga så frågade om hon skulle vilja hjälpa mig lite så får man lite tips:)

har varit svårt att hinna med Lina nu när jag har praktiken för jag kommer ju hem kl.18 o då är det mörkt:/ men men ska skärpa mig denna veckan och rida iaf!



/Ms

Leta tränare

Sitter för tillfället och letar lite efter NH tränare som kan ge lite nyinspiration. Det hade varit jättekul och ha någon som kan ge tips och idéer och ge inspiration.
Har aldrig tränat för någon tränare innan så det är välsigt nytt för mig men hade varit roligt. :)

Brukar ni träna för tränare? :)

Kram

/I

RSS 2.0